Wij begrijpen dat loodgieter noodgevallen op elk moment kunnen voorkomen en zeer lastig kunnen zijn. Daarom bieden wij in de regio Antwerpen een snelle en reactieve aan. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een gesprongen leiding of een ander noodgeval, ons team staat klaar om u snel en efficiënt te helpen.

Wij geloven in het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit materialen en apparatuur voor al onze loodgieterij diensten om ervoor te zorgen dat uw sanitair systeem is duurzaam en langdurige. Ons team is hoog opgeleid en ervaren in alle aspecten van loodgieterswerk, zodat alle werkzaamheden volgens de hoogste standaard worden uitgevoerd.

Sanitair Plaatsen

Bij ons bedrijf begrijpen we dat loodgietersproblemen kunnen variëren van kleine tot grote problemen. Daarom bieden we een uitgebreide reeks loodgietersdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Van het installeren van een eenvoudige kraan of toilet tot het vernieuwen van complete loodgieterssystemen, wij hebben de expertise en ervaring om elk loodgieterswerk aan te pakken. 

Wij bieden ook complete loodgietersdiensten voor totaalprojecten, zoals badkamerrenovaties. Ons team van experts kan alle aspecten van de badkamerrenovatie aan, van vloerwerken, gyprocwerken, schilderwerken tot de installatie van alle loodgieterswerk. Met ons uitgebreide dienstenpakket kunt u er zeker van zijn dat uw project in goede handen is. 

Bij ons bedrijf zetten we ons in voor hoogwaardig vakmanschap en een uitzonderlijke klantenservice. We begrijpen dat loodgietersproblemen stressvol en storend kunnen zijn, en daarom werken we efficiënt en effectief om het ongemak voor u tot een minimum te beperken. Wij gebruiken alleen materialen en apparatuur van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw loodgieterssysteem duurzaam is en lang meegaat. 

Aangename Verwarming

De Miri Bouwwerken is uw go-to aannemer voor al uw verwarmingsbehoeften. Wij begrijpen het belang van een betrouwbare en efficiënte verwarming, vooral tijdens de koude wintermaanden. Daarom bieden wij een compleet aanbod van verwarmingssystemen om ervoor te zorgen dat u een warme en comfortabele woon- of werkruimte heeft. 

Ons team van experts is gespecialiseerd in het installeren van complete verwarmingssystemen op basis van centrale verwarming met radiatoren of vloerverwarming. Wij geloven dat elk huis of commercieel gebouw unieke verwarmingseisen heeft, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om de juiste verwarmingsoplossing te vinden die voldoet aan hun specifieke behoeften en budget. 

Voor onze gasketels bevelen we alleen kwaliteitsmerken aan, en we zorgen ervoor dat alle installaties tot in de puntjes worden uitgevoerd. Ons team van experts heeft de kennis en expertise om u te voorzien van de meest efficiënte en kosteneffectieve verwarmingsoplossingen, zodat u waar voor uw geld krijgt. 

Wij bieden ook regelmatige onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw verwarmingssysteem optimaal functioneert en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Onze onderhoudsdiensten zijn ontworpen om onverwachte storingen of dure reparaties te voorkomen, zodat u geld kunt besparen en storingen kunt voorkomen. 

Onderhoud & Herstellen

De Miri Bouwwerken is uw betrouwbare partner als het gaat om reparatie en onderhoud van sanitair. Wij begrijpen het belang van een goed functionerend loodgieterssysteem en daarom bieden wij snelle en efficiënte reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw sanitair altijd in goede staat is. 

Of het nu gaat om een lekkende kraan, een verstopte afvoer of een kapot toilet, ons team van experts heeft de vaardigheden en kennis om duurzame reparaties uit te voeren die de tand des tijds zullen doorstaan. We gebruiken alleen onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat onze reparaties lang meegaan, en we werken altijd snel en efficiënt om uw dagelijkse routine zo min mogelijk te verstoren. 

In geval van nood, zoals een gesprongen leiding of een grote lekkage, bieden wij een snelle en betrouwbare depannagedienst om ervoor te zorgen dat uw sanitair zo snel mogelijk weer werkt. Ons noodhulpteam is 24/7 beschikbaar, dus u kunt erop rekenen dat wij er zijn wanneer u ons het meest nodig heeft. 

Om slijtage of mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen, bieden wij ook uitgebreide onderhoudsdiensten voor loodgieters. Onze onderhoudsdiensten zijn bedoeld om uw sanitair systeem in topconditie te houden, zodat het optimaal functioneert en de kans op onverwachte storingen of dure reparaties minimaal is. 

Ons team van deskundigen voert een grondige inspectie van uw sanitairsysteem uit, identificeert mogelijke problemen en pakt deze aan voordat het grote problemen worden. Wij geven u ook waardevol advies en aanbevelingen om uw sanitairsysteem in goede staat te houden, zodat u geld kunt besparen en onnodige reparaties kunt vermijden.