Binnen Schilderen

Bij De Miri Bouwwerken begrijpen we dat het kiezen van de juiste kleuren en verfsoorten een ontmoedigende taak kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreid kleuradvies om u te helpen de perfecte tinten te kiezen voor uw binnen schilderwerk. 

Wij houden rekening met factoren zoals verlichting, grootte van de kamer en persoonlijke voorkeur om ervoor te zorgen dat uw huis uw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Naast muren en plafonds kunnen we ook andere delen van uw huis schilderen, zoals trappen, binnendeuren en sierlijsten. Voor een vlekkeloze afwerking kunnen we Gyproc-werkzaamheden uitvoeren om een glad en egaal oppervlak te creëren alvorens te schilderen. 

Buiten Schilderen

Verander de uitstraling van uw woning, kantoor of bedrijfspand door de buitenmuren op te frissen met een professionele schilderbeurt van De Miri Bouwwerken. Onze buitenschilderdiensten beperken zich niet tot de muren, want ook de dakoverstekken en dakgoten worden tot in de puntjes verzorgd, voor een complete en naadloze afwerking.  

Verf & Tegels

Bij De Miri Bouwwerken zijn we er trots op dat we een breed scala aan afwerkingsmaterialen en diensten aanbieden om u te helpen uw visie voor uw huis, kantoor of bedrijfspand te realiseren. Onze expertise reikt verder dan schilderwerk tot gespecialiseerd tegelwerk, wat vooral handig is voor keukens en badkamers. Wij werken met u samen om het perfecte ontwerp te creëren dat zowel aan uw visie als aan uw budgetvereisten voldoet. 

Contact

Stel uw leefruimtes opnieuw voor met De Miri Bouwwerken als uw vertrouwde aannemer voor al uw schilderwerk. Wij gebruiken de beste kleuren om uw visie tot leven te brengen en leveren maatwerk dat past binnen uw budget. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een

vrijblijvende offerte